bloggpaus

 
jag har inte tid och lust att blogga just nu det är mycket annat som händer i mitt liv just nu. jag kommer tillbaka när de är lättare att blogga. puss på er.



du är den enda för mig

 
förlåt mina allra finaste bloggläsare.

jag har varit borta nu i två dagar och hade tänkt berätta varför nu.
 
i fredags var jag på BF-dagen i skolan och efter det myste jag med johan på stan. åt lite glass och åt på frasses. det var väldigt mysigt och efter det åkte jag in till lund och tränade. när träningen var slut åkte jag hem till johan och tillbringade min kväll hos honom.
 
vi vaknade sedan upp på lördagen och då var det dags för bal. jag åkte till frisören vid tio tiden och vid tre var det fördsupe hos matilda. mysigt och gott med lite plockemat. vi åkte sedan till balen i en fin bil och där tillbringade vi resten av kvällen, på grand hotell. det var rätt stelt i början för min del men kände att det blev lite bättre i slutet!

jag sov sedan hos johan och vaknade vid åtta och skulle åka på tävling. där har jag varit hela dagen, på tävling i landskrona (utomhuuuuuuus). det har gått rätt bra idag. aknske inte det första loppen, var rätt sliten sedan igår men men. andra loppet gick bra!

nu sitter jag här igen och bloggar. jag har haft en underbar helg med min underbara pojkvän. jag är så himla glad att jag har honom. han är min, bara min och jag älskar honom så himla mycket.
 
nu säger jag puss på er för denna dagen.



lägg bud!

 
säljer klänning, shorts och midjekjolar. klicka på länkarna.
 
kommer sälja mycket mer sen, har nämligen rensat hela min gaderob å håll utkik.
 
klänning:  fin klänning från french connection, äkta. storlek xs/s. köpt för ca 2000 och använd endast ett fåtal gånger. inga bud under 500 kr.
 
midjekjolar: storlek XS på båda. den rosa är aldrig använd. budet ligger på 50 kr.

 
 
shorts: bilden längst upp! budet ligger på 100 kr



galaxy

 
fick lite inspo från lina till denna redigeringen. lite galaxy. gillar det faktikst men nu ska jag redigera vidare. ha det så bra mina fina.



idrottsdag

 
hemm från en dag som lektant på fridasro idrottsdag. jag kan väl inte säga att jag ahde super kul men det var mycket roligare än vad jag hade väntat mig.
 
nu ska jag börja plugga på sista uppgiften jag har i skolan, känns skönt att de är så lite kvar nu. sen är ettan klar och sommarlovet börjar. ska ha bästa lovet med min kära pojkvän och bästa vännerna. 
 
men puss på er nu sötnosar. 



snabbis

 
jag hinner inte blogga för sängen ropar men lite bildr får ni och imorgon är det morgonträning så jag ska upp tidigt.. kommer dööö.
 
men puss på er mina älsklingar



kise

 
kisemisen. en liten katt som följde efter mig när jag var ute och fotade för några dagar sedan. det är min grannes katt och så kram go. 
 
nu sitter jag iaf och ska försöka skiva en novellanalys, väldigt roligt men de måste göras antar jag.. har varit en jobbig dag idag lite almänt men det var skönt att hoppa i vattnet och komma på andra tankar. när man simmar så gör man inget annat än att fokusera på simningen, något som jag verkligen behöver ibland då jag ofta går runt ooch tänker på saker och deppar ihop.



det gröna

 
älskar det nya gröna på bloggen ovh den nya headern. det gröna skriker liksom sommar i min ögon och alla färger i headern är underbara tycker jag!

imorgon har jag np i matte.. sjukt nervös men jag måste faktikst klara det.. men just nu sitter jag med hårinpakning och ska ner och skölja av det och sen mste jag antagligen plugga.. men det kommer nog inte sluta så bra. hihi. men ha det gött.



ugly or beautiful, still human.

 
bjuder på ett inlägg med två bilder på mig och en kort text.



blå ton

 
lite blombilder från i fredags. gillar den blåa tonen..
 
igår hade vi kalas för min kära mor och  vi åt smörgåstårta, mumma! det blir väl anatgligen lite rester från den idag till lunch.
men innan vi hade kalas för mamma var jag och emelie ute och solade. jag fick faktikst en hel del färg, najs! jag har såna sommar känslor nu. kanske inte just idag för de regnar men igår var det så fint väder så det var helt galet. 27 grader i skuggan, hur mysigt är inte det?

men nu ska jag mysa ner mig i sängen och fundera på vad jag ska göra tills johan kommer hit ikväll



fotokväll med emelie

 
 
just nu är klockan 0.23.. seeent och jag börjar bli väldigt trött.

jag och emelie har varit ute och fotat lite bilder och nu har vi suttit och redigerat lite bilder. blev många fina på emelie men blev inte riktigt nöjd med dom på mig själv men vi ska ut imorgon igen och ta lite bilder så jag hoppas att jag får lite bättre bilder då.
men nu blir det nog snart sängen. så puss på er!



körsbär

 
FRRRREEEDAG. idag har jag bara varit i skolan och efter skolan ska jag käka lite på frasses och sen till lund och träna. är faktiskt sugen på ett riktigt snabbtpass, vill sprinta!

efter träningen så kommer emelie hem till mig och så ska vi fota lite och vi ska antagligen äta lite donken. hiih. gottigt. sen ska hon sova här och vi ska antagligen fota lite imorgon också men vis fyra ska vi ha kalas här hemma och då kommer johan och sover hos mig, känns som om det blir en bra helg!



plugga

 
ett snabbis inlägg. har ätit lite och pluggat lite nu efter skolan. johan kom hit med lite choklad, ur gullig är han. nu ska jag snart mot träningen men hade tänkt plugga lite till innan dess så. puss på er vi hörs antingen ikväll eller imorgon!



kopplingsring och omvandlingsring

 
jag har haft ett litet samarbete med kamda.se och det har gått väldigt bra. jag hade en fototävling och kommer ha en till inom en snar framtid. tack kamda!

Jag själv tycker att kamda.se är en jättebra sida. har tänkt att beställa där ifrån ett bra tag men är för snål.. hihi. men kamda.se är faktikst väldigt billiga och har mycket bra saker.
 
något som många vill fota och många är intresserade av är macrofotografering. alla kanske inte har råd med ett macro objektiv. själv har jag ett macro objektiv och älskar att fota macro. men för er som vill komma undan lite billigare finns det två alternativ hos kamda.se som jag gillar.
 
omvandlingsringar. det är en liten ring som placeras på objektivets framsida och sedan vänder man objektivet bak och fram och fäster det alltså på fel håll. Det är lite svårt att förklara men ni förstår säkert annars får ni fråga i en kommentar. men detta ger alltså objektivet en högre förstoringsgrad.
 
kopplingsringar denna ring kopplar man på objektivets framsida. man kan sedan koppla på ett annat objektiv på den ringen font mot font. alltså framsidan på det ena objektivet mot framsidan på det andra.
 
klicka på länkarna för att komma till sidan och köpa dig en egen ring!



tandläkaren

 
skolan igen. som vanligt.. haha det kanske inte är något att berätta men finns inget annat vettigare att säga!
ska iaf till tandläkaren idag om någon är intresserad av att veta de. ska bli skönt att få veta vad det är för fel på min käke. har haft ont i den ett tag nu, har ont när jag tuggar och öppnar min mun för mycket.
 
men nu ska jag ha matte. kram.



scream

 
mycket bilder på naturen just nu men det är många bildern från när jag varit ute och fotat som ag vill visa!

hemma från träningen nu och har skrivit på papper om klubbyte. det känns faktikst rätt bra. lite nervöst men annars hur bra som helst. nu är jag alltså en simmare i poseidon men tävlar inte för poseidon förren om ca månad. Roligt!
 
nu ska jag krypa ner i sängen med johans one piece och titta på biggest loser och lägga mig efter det för imorgon är det skola.. tagga... eller inte. hoho. godnatt.



blommor

 
ett litet snabb inlägg. sitter just nu i skolan, super trött och hungrig.. snart är det religion och slutar inte förren vid fyra idag.. 
 
jag har iaf bestämt med mamma att jag ska hämta min balklänning på torsdag, ska bli rätt kul faktiskt! vill visa den för johan och ja, den är såå fin! men nu ska jag tillbaka till lektionen. puss på er mina fina läsare. 



lillasyster

 
tre av de bilderna jag tog på min syster idag. det blev så mycket andra bilder. har inte hunnit redigera många bilder så det fick bli dessa som hamnade på bloggen.
 
har varit med johan denna söndags kväll och nu taggar jag en hel skolvecka med engelskprov och religions inlämning. tagga.
 
nu blir det sängen snart för denna cheyen.



grattis evelina

 
 
resultatet av fototävlingen i samarbete med Kamda blev såhär:
 
1:a plats fick bild nummer 2 med 50 poäng, grattis till dig!
2:a plats fick bild nummer 1 med 34 poäng, nära!
3:dje plats fick bild nummer 5 med 13 poäng, bättre lycka nästa gång.
 
tack till alla som har deltagit och tack till kamda som ville ha en tävling här på min blogg. hoppas ni är med i nästa tävling.
 
obs. du som vann kan kontakta mig på [email protected] så får du mer info om priset.



vitsippor

 
förutom alla fina äppelblommar och körsbärsblommor fans det också vitsippor. ett stort tecken på både vår och sommar tycker jag. jag gillar de stora ängarna av vitsippor. underbart!
sitter och redigerar bilderna och längtar tills sommaren. funderar även på en ny header (nya bilder i headern alltså) men vi får se hur det blir med det.
ha en bra lördag och glöm inte att rösta på bästa bilden i fototävlingen som tar slut imorgon. 



sommaren är påväg med stora kliv

 
nu har jag varit ute. oooh. det är så fint ute. det är verkligen fint väder ute och sommaren är påväg med stora steg!
har nyss lagt upp alla bilder i ps och jag bjuder på dessa bilderna nu men det kommer såklart fler ikväll. men nu får ni ha det så bra så länge så ska jag fortsätta med mina bilder i ps. 



ut och gå

 
oooops, bloggade inte igår, icke bra rebecca!
men nu gör jag ett snabbt inlägg för jag ska dra ut på en fotorunda i "skogen" ha de så bra så länge så bloggar jag alldeles strax



falkenberg

 
just nu sitter jag på ett vandrarhem/hotell i falkenberg. har haft ett hårt trnings pass men orkar inte skriva så mycket mer nu. så puuuuus.



marieholm

 
idag har jag varit hela dagen på en skola som heter marieskolan. det ligger i marieholm och vi i bf skulle vara där och hjälpa till med marieholms maran och lite annat. vi hade även ansiktsmälning, de va kul men kladdigt!
 
nu är det snart dags för träning och imorgon ska jag va ett litet (kort) läger med poseidon. ska nog ändå bli ganska kul. men puss på er nu. nu ska jag ta bussen!



värme

 
hemma från en varm dag i skolan och en helt okej träning i poseidon!

hade mitt prov idag som jag pluggade på hela natten igår och de gick faktikst bättre än förväntat. jag svarade på allt och kände mig ganska säker rakt igenom hela provet så jag ska väl va nöjd!
nu är det bara slutspurten kvar av ettan, en månad kvar. nu ska jag kämpa och klaar av skolan. som tur är har jag engelska kursen nästa år också så jag har hela nästa år på mig att klara den kursen!



pluggar igen

 
sitter just nu och pluggar till ett hemskt prov jag har imorgon. globalisering handlar det om och jag vill bara dö så mycket det är att plugga på.. det blir väl till att sitta uppe hela natten och plugga..
hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har för min kan absolut inte bli sämre.. tror jag iaf.



pluggning

 
här sitter jag i min ensamhet och pluggar till prov.. har ett prov och muntliga nationella imorgon och så ett prov på tisdag.. ooog de är så jobbigt men de måste bli gjort så de är väl bara till att fortsätta.
jag har haft en liten paus nu med bingo lotto och lite bloggning men nu ska jag sätta igång igen. ni får ha det så bra.. jag längtar inte tills imorgon......



söndag

 
 
oh, vilken underbar dag. jag har varit ute hela dagen. och jag har bränt mig också.. på hela ryggen och låren och rumpan.. aj säger jag baar det gör ont att sitta.

men nu ska jag snart äta lite för gud vad hungrig jag är. hoppas ni har haft en mysig och varm söndag.



solen skiner


 
oooh, det är så himla fint väder ute idag, lite synd att det blåser så mycket bara annars hade jag varit ute i solen och solat. 
 
har morgontränat från halv nio till halv elva. det var rätt skönt och det kändes bra. känner att jag blir mer säker på mitt val av klubb byte för varje dag som går. jag älskar att ha björn som min tränare och lund som stad är jättefin och simhalen är bara helt fantastisk (om man bortser från luften) så jag är nästan helt säker på att jag vill byta!
 
men nu kommer snart min kära pojkvän hit och vi hittar väl på något kul. så puss på er fina läsare.
 



Espresso House



detta har jag mumsat på idag. både innan och efter träningen (som faktikst gick bra). så härligt att få lite vardagslyx ute i solen en fin dag som denna.

men ikväll väntar det en massa plugg eftersom att jag inte har något annat bättre för mig så får jag passa på att plugga till två prov vi har nästa vecka (nervös). men ni får ha det så bra så bloggar jag kanske senare ikväll om ni har tur!



tackar

 
jag har ju en röstning på gång här på bloggen så många länkar ju till min blogg för att de ska rösta men ändå. min statistik åkte upp i taket igår och jag blev tvåa på mest kommenterade bloggar. så roligt faktikst! hoppas många stannar kvar så att jag kan fortsätta med den statistiiken nu!
 
p.s har nu skaffat en meny under min header där ni kan hitta viktig information bland annat. hoppas det uppskattas.



Prislista 2013

Efter många om och men gör jag nu en prislista för fotograferingar. Jag har länge fotograferat och har hållt på med olika sorters porträtt ett tag nu och känner för att börja sälja bilder till andra och tjäna pengar på något som jag tycker är det roligaste som finns, att fotografera.
 
Enskilda porträtt.
 
Liltet paket: 30 min fotografering, 15 redigerade bilder - 200 kr
Stort paket: 60 min fotografering, 25 redigerade bilder - 300 kr
 
 
 
Par porträtt.
 
Liltet paket: 30 min fotografering, 15 redigerade bilder - 300 kr
Stort paket: 60 min fotografering, 25 redigerade bilder - 400 kr
 
 
Kompis porträtt.
 
Liltet paket: 30 min fotografering, 15 redigerade bilder - 300 kr
Stort paket: 60 min fotografering, 25 redigerade bilder - 400 kr
 
 
Barn och familje - porträtt.
 
Liltet paket: 30 min fotografering, 15 redigerade bilder - 300 kr
Mellan paket: 60 min fotografering, 25 redigerade bilder - 400 kr
Stort paket: 60 - 120 min fotografering, 35 redigerade bilder - 600 kr
 
 

Är du intresserad av en fotografering så mejla mig [email protected] för mer information.

 



blogg design

 
jag gör många olika sorters bloggdeisgner. Jag är inget proffs på det men jag kan helt klart säga att jag kan det här med blogg designer och att göra headers. 

Eftersom att jag inte har ett eget företag är mina priser rätt så billiga, men det är ju bara bra för er.
 
Information:
* En hel design tar ca en vecka att göra, då jag inte kan sitta med den alla timmar på dygnet. jag går faktiskt i skolan också så det an bli mer än en vecka också men max två veckor!
* Priset för en hel design är 200 kronor och dessa pengarna sätter ni antingen in på mitt konto eller om ni bor nära Eslöv eller Lund kan ni betala kontant. (kan tillkomma en kostnad om ni vill ha mer avancerad design)
* Priset för endast en header är 50 - 100 kronor.
* Jag gör bara designer till blogg.se's bloggar. 
 
 
Vill du beställa en design så kontaktar du mig på [email protected] så får du mer information av mig då. Om du har några andra frågor kan du melja mig på samma adress.



finalisterna

1. Josephine                                                                                    2. Evelina

3. Sandra                                                                                        4. Linda

5. Sofia                                                                                     6. Livefree

7. Enextrablogg                                                                8. Celin
 
Jag har valt ut 8 bidrag. Ni får samla röster hur ni vill. Man får rösta en gång var och man får rösta på sig själv MEN endast en gång. Jag ser erat ip nummer. 
Alla bidrag var jättefina och ni som inte kom vidare i denna tävlingen kan ju vara med nästa gång.
 
Rösta på bilden ni tycker bäst om genom att skriva bildens nummer i en kommentar. 
 
obs. det var nära att jag diskade bidrag nummer sju. Eftersom att du gjorde ditt inlägg på en "extra blogg" tänk på det nästa gång. du ska puplicera inlägget på DIN blogg så att tävlingen når ut till andra bloggare.
 
Update. jag ber om ursäkt till alla som hade tänkt anmäla sig idag. men det hade råkat bli fel datum i inlägget man anmäler sig till. Men va lugna. det kommer en tävling till snart.



2 maj

 
tillbaka till skolan igen efter en ledig onsdag. Igår tränade jag mitt första pass i poseidon vilket var väldigt kul. jag va även med min pojkvän igår efter träning. en mysig kväll. ska till honom idag också och sover hos honom till på fredag.
 
men nu slutar snart min lektion och då kommer min kära mamma och hämtar mig. men ha de så bra.



valborg

 
hemma från en bra valborg med fint sällskap. hade kul men de kunska ha varat ett tag till tycker jag men men!

idag så simmar jag mitt första pass hos poseidon i lund. det ska bli rätt så kul men jag är gansa nervös över att få träffa alla nya. jag har iaf min gamla tränare. men nu ska jag mysa lite innan träningen börjar. puss på er. mina fina läsare.