fotoutmaning - skor

 
Vad är fotoutmaningen? Tilsammans med Emelie har vi gjort en fotoutmaning som går ut på att varje vecka lägga ut en bild som hör ihop med ett tema vi valt tillsammans.

 
denna veckan var temat skor och som jag sa innan så ja, de var ett lite onnorlunda tema och jag hade väldigt svårt för att välja vilken bild jag skulle ta men till slut så valde jag denna bilden på mina boots. den är väldigt vårig och fin.
jag valde mellan denna bilden och en bild på ett par converse, de bilderna kommer ni antagligen få se senare.



hund mellan staketet

 
två bilder på min hund, chippe.
jag var ute och fotade lite för att fika en bild till fotoutmaningen och jag var då på den yttre sidan av staketet och jag hörde någon som satt och gnydde. då var det denna lilla sötingen som tittade på mig mellan plankorna på staketet.



hur dom än

 
hej allihopa. slutade skolan vid tolv tiden. det har varit en lugn dag i skolan och imorgon är de fredag så jag är rätt så glaaaad!
bihålsinflammationen är nog snart helt borta, hade lite ont i morse men annars inga problem. även det känns hur skönt som helst. att bli frisk igen och snart gå igång med träningen.
 
men ska nog fixa lite med fotoutmaningen idag eller imorgon. men eftersom att jag har mycket tid över idag så blir det nog att jag gör det idag. det är ett rätt konstigt tema men jag tror att det kan bli fräckt!



i'm not the jealous type but what's mine is mine.

 
idag har jag sovmogon och de innebär att jag börjar klockan tio i tio. super skönt. sen slutar jag vid halv ett eller något. liiiivet leker!
 
bloggar mera senare idag. puss på er!



glass i stora lass

 
har kollat på kläder och lyssnat på musik hela kvällen. känner mig mycket piggare och kan förmodligen snart dra igång med träningen igen, skönt!



donken, mumma!

 
har inte så mycket att skriva om dag heller. har haft e bra dag i skolan. mitten av dagen fick jag lite ont i bihålorna och jag fick ta två alvedon men resten av dagen var annars bra.
satt inne på johans lektion ett tag och efter det blev de donken med johan och kevin. mumma. 
 
nu blir de musik i öronen för de va super längesen känns de som. men ha de braaaaa!



simtävling

 
har som sagt varit hemma från skolan även idag men imorgon bär det av mot skolan och vännerna.
 
i söndags var jag på täving med min lillasyster. jag mådde inte speciellt bra den dagen men det blev ändå några bilder på min syster, bror och min systers kompis.
det blev inget guld för min syster men det var väldigt nära och jag tror hon klarar det nästa gång!



sjuklingen

 
detta är vad jag knarkar under tiden jag är sjuk. vill vrekligen bli frisk igen orkar inte vara sjuk och ha ont längre. orkar knappt gå upp för trappan för jag blir extremt trött efter de. ahah..



bihålsinflammation

 
hej bloggläsare.
jag har inte bloggat idag för jag är dunder sjuk. jag har som sagt bihålsinflammation och mår inte seciellt bra. jag var inte i skolan idag och de blir igen skola imrgon heller. antagligen skola på onsdag, hoppas det för saknar mina vänner massor.
 
men men. nu får ha en bra kväll för jag ska försöka ha det iaf. pussar.



fotoutmaning - svartvitt

 
Vad är fotoutmaningen? Tilsammans med Emelie har vi gjort en fotoutmaning som går ut på att varje vecka lägga ut en bild som hör ihop med ett tema vi valt tillsammans.

 
denna veckans tema var svartvitt och jag har inte fått till en så bra bild. jag fick lite bihålsinflammation så just nu ligger jag bara och vilar mig med min pojkvän. men jag hittade en oanvänd svartvit bild som jag använde till denna veckans fotoutmaning. hoppas ni gillar den.
 



håret ryker

 
bild i repris.
 
ja, jag har kommit till en tid i mitt liv då jag är så himla trött på mitt långa hår.
ja de är väl detta problemet alla tjejer i min ålder har någon gång. de är detta alla tjejer tjatar om, de tjatar om sitt hår. 
och ja, nu tänker jag också tjata lite hade jag tänkt.
 
jag har alltid låtit mitt hår växa för att jag har alltid velat ha långt fint hår. och ja visst, mitt hår är fint. men jag har tröttnat på att de bara hänger. de bara hänger där och jag gör aldrig någon frisyr på mitt hår. jag låter de bara hänga elelr så sätter jag upp de i en toffs för jag orkar inte fixa till de. 
 
så nu har jag tänkt igen detta och jag tänker klippa kort hår. jag tänker klippa lite mitt hår axellångt. kanske lite längre. 
jag vet att detta frisyren är inne nu och jag tycker de verkar så härligt med kort hår! de verkar inte bara härligt utan de är snyggt också!
så jag har bestämmt mig. någon gång nästa månad ryker håret.
 
det var allt för mig.



mysstrumpor

 
så mysiga dessa strumporna är. jag hade ett par sedan innan, ettpar rosa och dessa strumporna så så ysiga att bara mysa rundor i. jag rekomenderar dessa till mina läsare. dom finns att köpa på cubus för 69 kronor!

imorgon, äntligen så kommer johan hem. har saknat honom så in i bomben. vi ska mysa till bingolotto och bara ha de allmänt mysigt hemma! en hemma kväll helt enkelt och de gillar jag!
men innan johan kommer imorgon ska jag iväg på simtävling med min lilla syster ska bli roligt det med. men jag bloggar nog mer senare. ha en bra lördag!
 



365 days

 
hej mina vänner.
är förkyld som tusan och de blev ingen tävling idag för jag käner mig verkligen inte på g.. aja. får hoppas att de känns bättre i min näsa idag iaf. 
även fast jag är lite sjuk så tänkte jag klä på mig en massa kläder och gå ut och ta lite bilder. men får se hur de blir med de, har inte riktigt bestämmt mig än!



näsan

 
detta är en del av de saker som jag köpte igår. jag köpte lite annat också men orkade inte ha så stort inlägg med massa bilder så detta fick räcka!
 
har iaf varit på donken med mina kära vänner idag. super gott. jag åt lite glass och drack en fanta för hade ätit hemma redan innan.
 
har varit inne en sväng p apoteket också för att jag har något problem med min näsa så hämtade ut något nässpray som skulle göra det bättre, så får väl hoppas på de bästa!
ikväll blir de taco så nu ska jag ta på mig mys strumpor. ha de bra!



tjuvkika

 
här är en liten tjuvkik på dagens köp. jag handlade för ca 1000 kronor men jag blev så nöjd med allt. de ni ser på bilderna är bara en liten deö av allt.
 
jag lägger ut bilder imorgon för då kan jag ta bilder i bra ljus.
 
men ha en bra ikväll!



digitalfoto

 
denna tidningen var hemma hos mig igår kväll. tack så mycket staffan!
 
jag har inte mycket mer att säga än att jag är så grymt förkyld. mina kinder är rosen röda och min näsa är hels röd och svider för att jag snytit mig för många gånger. ni får står mig säkert!
 
ska iaf iväg till emporia idag med min kära vän natalie. de kommer säkert hem något plagg där ifrån som det brukar göra.
 
iaf. nu ska jag fixa mig lite. ha de så bra!



snipp snapp slut

 
 
hej igen. nu 'r jag färdig ed min uppsats tror jag iaf. får se om jag fixar till den lite mer i veckan men jag har skrivit ca tusen ord nu och är väl rätt nöjd.
 
även fast jag är väldigt förkyld så blir det träning ikv. de skulle vara sprint så tror inte de kommer gå jätte bra men vi får väl se! nu ska jag snart gå ner och ta något att äta så ha de bra!



förkylning

 
bilder på en fjärder. något så simpelt som en fjäder och lite ljus och sedan en bra effekt på de kan bli hur bra som helst! tycker de blev rärr bra bilder.
 
idag så vaknade jag vid ca 11 och låg i sängen till klockan 12 och gick ner och åt frukost. jag vaknade med en riktig förkylning helt teppt i näsan och lite ont i bihålorna. men jag får väl och mig och plugga för de behövs!
 
aja. bloggar mer senare!



camera

 
bild på emelies kamera. jag vet fult märke men snygg bild tagen av en riktigt bra kamera, nikon såklart!
 
nyss hem kommen från träningen som var väldugt rolig men ändå jobbig. och innan träningen var det gym och även det gick bra. men nu måste jag sova lite för imorgon hade jag ju tänkt plugga lite så får se till att vara pigg! ha en bra kväll!



oseriöst

 
jag har ju sagt att jag köpt stativ och att jag ska ta lite självporträtt och då menade jag inte bara kreativa och seriösa utan en del oseriösa som ungefär dessa ovan!
men de är extremt kul att kunna ta självporträtt nu med stativet! 
 
aja. jag har inte så mycket att säga. sista dagen på praktiken var bra och de känns skönt att de är över. jag har nästan hela lovet uppbakat med massor av kul saker jag ska göra men imorgon får bli en plugg dag. ska försöka skriva färdigt min praktik uppgift bland annat.



grattis johan

 
hej på er. klockan är tio över sju just nu när jag skriver detta och det är väldigt deprimerande för just nu har jag lov men jag var sjuk under min praktik så nu ska jag ta igen en dag.. jaja. de är väl bara till att göra de. de är bara en dag kvar sen är de massa mys och sånt i veckan. 
och på söndag kommer min underbaar pojkvän som faktikst fyller år idag. grattistill honom! älskar dig mest i världen bebis.



vintage

 
emelie blev lite suddig på bilen men.. söt ändå!
 
har haft en super dag med henne och vi har tagit massor med fina bilder som jag sa innan. så super kul att få träffa henne igen.
 
om jag inte har berättat de innan så köpte jag ett nytt stativ igår. de ska börja användas väldigt mcyket och de kommer bli lite kreativa självporträtt och annat :)



snöregn

 
har varit med världens bästa emelie idag. vi har varit ute och fotat lite porträtt som jag kommer visa senare antar jag. och vi har tagit lite snygga ego pics. som vanligt. 
 
men ikväll blir de ingen träning. blir att mysa lite här hemma och tagga för morgon dagen som består av ännu en dag praktik, den sista dagen. senare på kvällen blir det gym och träning.
 
ha en fin måndag!



mot stationen

 
hejsan. jag har inte jätte mycket tid på att prata nu för jag ska nämligen till stationen och hämta upp min saknade vän emelie. 
så jag bloggar mer senare ha de bra mina fina!



shopping dax

 
bilder från ett bröllop jag fotat.
 
idag så ska jag och mina syskon på pappas sida (och såklart pappa) åka iväg till nova och shoppa lite. ska bli rätt kul. var längesedan jag shoppade. ska nog köpa ett stativ då med. 
aja. nu ska vi nog snart åka. så ha en bra dag alla!



five fingers to the face

 
två bilder till från min photoshoot igår. jag blev väldigt nöjd och tänker nog börja ta fler krativa självprorträtt. får bara försöka komma på något kreativt...



stay

 
igår förmiddags sa ag och pysslade lite med de hära.
jag blev rätt nöjd och tänker nog göra de på mna andra hörlurara med. 
 
men igår så gjprde jag inte bara detta på mina hörlurar. jag var också med natalie, vi hara alltid varit bra väner men på senaste tiden har vi inte träffats så mycket så igår kom hon hit och vi fick prata om allt mellan himmel och jord. de blir nog att träffa henne igen under lovet.
 
men nu ska jag bara a de lugnt ett tag sen senare i eftermiddag ska jag på 13 års kalas för min lillasyster. 



fotoutmaning - färg

 
fotograf, modell, redigering: jag. 


som jag har pratat om innan så har jag haft en liten "hemlighet". den hemligheter har varit att jag ska ha ett foto samarbete med en kompis som heter emelie. hon driver också en blogg som heter emeliephotos.blogg.se
 
vi hade tänkt oss att ha en foto utmaning. dör vi en gång i veckan väljer ut ett tema, som denna veckan var färg. och sen utifrån temat ska vi använda vår vilda fantasi och knäppa en bild som har de temat som är valt.
 
som sagt så var temat denna veckan färg. det var emelie som valde och jag tyckte det var ett toppen förslag. 
jag har sedan innan haft en fotoutmaning som bara fungerade i några veckor och då hade jag temat färg. så jag valde att försöka göra samma bild igen.
jag kletade lite färg i ansiktet och ställde mig vid fönstret så jag fick lite naturligt ljus. 
blev riktigt nöjd och jag anser att bilden denna gången blev bättre än bilden jag tog för några år sedan. kan lägga ut dom bilderna i ett annat inlägg sen.
 
så kolla in min väns blogg och hennes bild. emeliephotos.blogg.se



fiskpinnar

 
detta var min brunch idag. 
har inte mycket mer att säga än att jag längtar tills jag får visa min hemlighet.



hemligheter

 
hejsan.
jag har nu ungefär i två timmar på morgonen hållt på med en liten överraskning. eller ja. den jag har kallat "hemligheten" 
jag har använt lite penslar och vatten färg. ni ska få reda på det imorgon eller ikv för jag väntar nämligen på en person till som har hållt på med en hemlighet. 
menmen. nu ska jag äta frukost. ha de bra!



alla hjärtans dag.

 
hej mina väner. idag har jag varit sjuk, ingen morgonträning och ingen pratik. och denna dagen var egentligen sista dagen på praktiken men får at igen den nästan vecka på tisdagen. 
och förhoppningsvis efter det blir det att fota och blogga igen. nu ligger nämligen mina kamera batterier på laddning och jag hade tänkt tömma minneskortet sen.
ska bli kul att börja fota igen och blogga efter 3 veckors uppehåll.
 
men ni får ha en bra alla hjärtans dag. min alla hjärtans dag har inte varit så bra menmen. jag ska läga mig i sängen nu. ha d bra.



Anton Ewald

 
hej mina vänner. 
har sovit ett tag nu och de blev ingen frukost utan de blev att direkt äta lunch. 
 
hela morgonen har jag även spelat världens roligaste spel, clash of clans. det är så extremt kul och gaaah. ni som inte redan har spelet. ni bör ladda ner de direkt och börja spela, de är sååå kul.
 
men nu ska jag spela lite till. ni an lyssna på anton så länge.



en lista

 
Dagens vill ha: ben & jerrys, sommar, nya träningskläder och min pojkvän hos mig.
 
Dagens klädsel: one piece
 
Dagens läsning: lite olika bloggar och facebook.
 
 
Dagens låtar: Zara Larsson – Uncover & Labrinth – Beneath Your Beautiful
 
Dagens beroende: att spela candy crush & clash of clans.
 
Dagens humör: glad med sliten.
 
 
Dagens att-göra: bara ta det lugnt och vänta på att de ska bli imorgon.
 
Dagens appar: som innan, candy crush & clash of clans
 
Dagens osmartaste: ingen aning faktikst. har haft en bra dag utan problem.
 



praktiken

 
hej mina vänner. jag ber om ursäkt för att jag varit så dålig på att blogga men jag praktiserar i en veckan till sen drar jag igång med bloggningen igen, och fotandet. 

har varit med johan idag och igår de va super mys. egentligen skulle vi på bio och äta på resturang men min mage krånglade (har magkatarr) så de blev lite hemma mys ist. vi badade lite i badkar och hade tända ljus och lite massage och annat super mys!
 
imorgon kommer han igen och då blir de bingolotto men idag så blir de melodifestivalen med min familj. 
 
ha en bra lördag!



sjukling

 
hej på er. mina trogna läsare.
jag har gjort mycket nu i helgen det har hänt mycket.
jag var på tävling igår och var med min pojkvän från fredag till lördag och han var emd mig på tävlingen igår. det var roligt att ha hoom där och de gick rått bra på tävlingen med så de känns bra!

men idag när jag vakna för att åka till ännu en tävlingsdag så mådde jag uselt så det blev ingen tävling. det blev att bädda ner sig och ta lite alvedon och har mest sovit och vilat idag. känns bra de med. och nu har jag alvedon i mig så mår rätt så bra nu men får väl se hur de är sen.

jag ska iaf spela bingolotto idag som vanligt på söndagar. det har börjat bli en tradition! men nu ska jag lägga mig i sängen tror jag.
 
ha en bra kväll så ska jag försöka blogga lite varje dag fast jag praktiserar även denna veckan.