baciller

 
hej mina bloggläsare.
idag var det en äcklig dag på praktiken.. ett barn kräktes och jag hatar verkligen sånt. jag hatar allt som har med baciller att göra. jag hatar att de går runt och snorar och sånt men såklart så gillar jag deras ersonligheter och att de är så små och fantasifulla och har så mycket tankar i deras lilla huvud...
men just nu, under vintern och när magsjukan går så vill jag helst inte vara med dom.. usch. hatar att vara sjuk.



praktiserar

 
hej mina trogna läsare.
jag vet att jag inet bloggat på två dagar nu emn jag praktiserar på en förskola varje dag mellan 8 och 16 sen så tränar jag som vanligt med så jag hinner knappt hem innan jag ska iväg på träning.. men jag sk försöka blogga lite nu för er skull och för att jag tycker de är roligt och jag ser att ni fortfarande läser min blogg fast jag inte bloggar så mycket! 
 
men nu ska jag snart iväg på praktiken.. ha en bra onsdag!



bingolotto

 
hejsan. idag har jag tävla och det gick uselt så jag mådde inte så bra så ringde pojkvännen och bad honom komma. så han kom och tröstade mig lite. 
 
ikväll så ska vi spela bingolotto. hihi. kuligt. men ni får ha en bra helg så ska jag försöka blogga mer i veckan. ha det bra!



snapchat - rebeccanfoto

 
jag vet att det är väldigt dåliga bilder men jag mste verkligen tipsa er om denn heöt otroligt roliga app! snapchat heter den. man skickar bilder till varandra och annat. det är så roligt!

om ni känner för det kan ni gärna skicka en liten bild till mig. lägg till mig som vän och skicka en bild.
 
jag heter rebeccanfoto på snapchat!



cheez doodles

 
hejsan. jag har inet bloggat så mycket idag och jag bloggade inte igårkväll menmen!
igår och i morse hade jag världens mysigaste stund med min pojkvän. vi pratade en massor och kollade the notebook och åt ostbågar. och eftersom att det var maxibag så är det över till mig idag! *lycklig tjej*

men vid tolv tiden idag åkte min pojkvän hem till sig och jag åkte på tävling. det var ett lyckat lopp jag simmade. jag fick äntligen ner mitt pers. det var säkert tre år sen sist jag persa på 100 meter frisim så det känns skönt. nu hoppas jag bara att de fortsätter såhär.
 
men imorgon vid sju på morgonen åker jag på tvling igen och ska simma två grener. jag hoppas de går bra! men nu ska jag äta ostbågar och mysa lite med mig själv. ha det bra.



rosa, grön och svart

 
kom hem från skolan för ett tag sen. har haft en rolig dag i skolan med mina kära vänner!
fick även reda på resultatet av matteprovet jag gjorde. jag fick C. och jag hade inte pluggat alls? jag är riktigt stolt över mig själv faktikst! de är ändå rätt kul med matte. är ändå rätt bra på de tycker jag :)

när jag kom hem iaf så låg dessa block, ett nytt hänglås och en påse ostbågar på mitt nystädade skrivbord. det är en snäll mamma jag har minnsan. aja. nu ska jag nog plugga lite.. ha en bra kväll alla bloggar kanske lite senare ikv :)
 
 
Glöm inte att rösta på mig HÄÄÄÄR. jag är bild 2 :)

om ni har röstat på mig kan ni skriva en kommentar på min blogg så kollar jag in din blogg och slänger aknske in en kommentar på din blogg!



tack mina fina bloggläsare!

 
oooh. jag ahde besöks rekord igår. guuud vad roligt. och jag får massor med fina kommentarer varje dag. och jag vill bara säga tack till er alla och jag hoppas att ni stannar kvar här. det är ni som gör min dag!
jag har fått rätt många kommentarer och jag ska försöka svara på alla!
ville bara säga tack till er. igår hade jag över 300 läsare. ni är så söta. TACK TACK TACK



judar

 
nu har jag pluggat massor med judendomen ch jag kan nog de rätt bra. jag kommer ihåg en hel del från nian. jag ahde de nämligen i skolan precis innan jag sluta nian så de är skönt!
men blir nog att lägga sig i sängen nu. imorgon kommer johan så då slipper jag ligga ensam. 
ha en bra kväll.



hur fotar jag bubblorna på skivan

jag tänke nu berätta hur jag gjorde dessa och dessa bilderna. det är verkligen inget som är svårt att göra så jag tycker att alla ska ta upp sin kamera ur lådan och prova!
 
 
det första man behöver är en kolsyrad dryck. det ska helst vara bubbelvatten eftersom att man vill gärna ha en genomskinlig dryck.
ta gärna en dryck som har väldigt mycket kolsyra. (det är kolsyran som bildar bubblorna i droppen på skivan) ju mer kolsyra där är i drickan ju bubbligare blir det!
 
 
nu behöver du en skiva som du ska lägga dropparna på. man kan säert lägga dropparna på vad som helst men jag valde att lägga dte på en skiva så att ljuset reflekteras i skivan och det blir så fina färger.
det kan vara vilken skiva som helst. den går inte sönder om man tar vatten på den.
 
nu är det bara til att göra lite droppar på skivan och ta lite bilder. 
det kan vara en fördel om man är vid ett fönster eller har en annan ljuskälla. det blir mycket finare då tycker jag!
hoppas de blir några bra bilder och om ni undrar något är det bara till att fråga!



skrivbord

 
lite detaljer i mitt rum. 
om jag inte berättade de innan så säger jag de nu.. JAG STÄDADE MITT RUM I TRE TIMMAR igår. det var helt galet. jag rensade alla lådor och fyllde nästan en hel svart sopsäck med skit. 
jag flyttade runder på lite grejer och fixade och trixade och jag böev väldigt nöjd med mitt skrivbord.



seg morgon

 
GOOOODMORGON!
 
det har aknske inte varit en så god morgon för mig men jaja.. jag har varit på morgonträning. gick upp klockan fem idag. de va riktigt segt och är fortfarande lite seg. men jag får vara glad för de gick bra på träningen iaf!
 
dessa bilderna här uppe undrade en tjej om jag kunde visa hur man gjorde dom. och jag får se om jag kanske gör de idag. jag har väldigt mycket plugg nu och sen har jag ett projekt som ska starta här på bloggen denna veckan så e är mycket som händer nu!
 
men jag får se vad jag hinner. ni får iaf ha en fortsatt bra dag!



jag är en finalist

 
hej allihopa. jag har gått vidare i en tävling. eller ja. jag har gått vidare för att bli söndagens blogg hos denna tjejen: Ragdollie
klicka er gärna in på hennes blogg och lägg en röst på min blogg. jag skulle vara väldigt tacksam!
om ni vill så kan ni kommentera på min blogg när ni har röstat på mig så klickar jag mig in på er blogg och skriver en liten kommentar!
 
men som sagt. klicka er in HÄÄÄÄR och rösta på mig. bild nummer två :)


ha en bra kväll och allt sådant!



hemligheter

 
hej mina vänner jag bloggade inte igår.. jag vet. men jag var lite deppig och kände inte riktigt för det.
men nu ska jag ta tag i det igen, minst två inlägg per dag!
 
idag har jag haft ett matte prov. jag hade inte pluggat nåonting. provet var lite konstigt men jag kände att jag kunde mer än hälften av provet och det betyder alltså att jag får minst E och jag känner faktikst att de kanske kan gå lite, lite bättre till och med.
 
sisat veckan i skolan nu med. sen ska jag praktisera i tre veckor och efter de har jag lov i en vecka så jag komemr inte vara i skolan på ca en månad! så skönt! det betyder inga prov på ca 5 veckor. skööööönt!
 
men nu ska jag mot träningen. ni får ha de så bra så kanske jag berättar en hemlis ikv



häääästapolle

 
hej. kom nyss hem från skolan och har ätit lite spaghetti med köttfärssås.. mmmh!
har väl inte så mycket att blogga om som vanligt med jag ska träna snart och tänker nog plugga en liten stund nu innan vi kör. så ha en bra kväll.



bingokväll

 
mamma kom hem med en bingolott till lilla mig idag.
hihih. skulle egentligen vara med kompis idag men de klöddade sig så det blev inget. nu har jag iaf lite underhållning till kvällen!



plättar

 
godmorgon min blogg läsare!
idag har jag ätit en super frukost. det blev plättar med massa socker och sylt. mumma!

har en liten hemlighet som jag ska berätta senare idag. ett litet hemligt projekt som ska starta här på bloggen. jag hoppas att ni kommer gilla det. det är inget stort pjojekt men de är något roligt iaf.

ha en bra söndag!



ruuuuligt

 
lite lång tråkig kväll men ändå mys. ingen träning idag så bara myser här med mig själv, snackar me dlite folk och sådant ruuuligt.
ja.. jag har väl inte mer att säga.. jag bjuder på en bild på mig och mallan i skolan!



bubbligt

 
nyss kommit hem från världens mysigaste och slappaste dagarna med min kära pojkvän. igår hade vi fredagsmys och åt massor med godis och idag åt vi massa gott på morgonen. jag älskar honom så himla mycet. mer och mer varje dag!
 
men nu ikväll så ska jag bara mysa med mig själv. det blir myslördag med lite godis och taco snart. hoppas ni haft en bra fredag och lördag för jag kunde inte haft de bättre!'
 
bloggar nog senare



spaghetti

 
hej.
kom hem från skolan för mer än en timme sen och har lagat lite fiskpinnar och spaghetti mums! har inte mycket att skriva om men kan säga att jag längtar tills ikväll och har haft eb super rolig dag i skolan. heheh. 
hoppas ni har de bra, puuuuuss.



18 januari 2013

 
hej.
som ni aknske ser har jag fixat lite nya bilder i headern. tyckte de blev rätt fint. fina färger och så :)
nu är klockan snart nio på morgonen och snart ska jag mot skolan. orkar verkligen inte men ikväll blir det mys med världens bästa ppjkvän. läääängtar.
 
ha en super dag allihopa!



fredag eftermiddag

 
sitter här och längtar tills helgen.. jag ska göra massa roligt i helgen..
imorgon så ska ag till johan efter träningen och jag sover hos honom och äter massa onyttigt som vanligt.
sen på söndag kommer emelie jönsson och tar lite bilder med mig. hoppas det är fint väder! 
oooh. låt de bli fredag eftermiddag nuuuuu.



snöre

 
hejsan. har inte mycket att blogga om nu men jag va nyss ute och fota lite i solned gången och lite fina bilder blev de iaf men orkar inte lägga ut dom nu hiih.. men denna bilden här uppe är ny iaf..
men nu ska jag ha lite mys så ha de bra :d



slut på det roliga

 
hejsan. jag har nyss varit på morgon träning och myst lite.
dock så var jag lite depp igår då jag fick reda på att min tränare ska sluta träna vår klubb. känns lite segt eftersom jag bytade klubb för att jag tyckte om honom men jag får se om jag stannar kvar i iden eller flyttar till samma klubb som min tränare ås jag kan fortsätta ha honom.

aja. nu blir de mot skolan. ha en bra dag så bloggar jag mer sen! :)



de är här jag kommer ifrån

 
hej. jag har pluggat ända sen jag kom hem från skolan. det är väldigt mycket nu eftersom att vi ska ha praktik i tre veckor och direkt efter det är det sportlov så de vill att vi ska ha alla prov och sånt innnan lovet så att man inte glömmer något. 
de är ju rätt bra ändå men lite jobbigt att ha så mycket nu.. aja. jag är klar med en del nu.
 
nu ska jag snart mot träning då jag ska ta med kameran och fota en av simmarna.. vet inte riktigt varför men det ska bli rätt kul :)
nu ska jag plugga lite till tror jag.. ha en bra kväll!



dimma


 
var ute och tog lite bilder på dimman tycker om dom faktiskt.. inte jättemycket men ändå :d
gillar den understa mest.. de va den som fick in färgerna bäst. men de andra är me fina!
nu ska jag snart mot gymmet så jag bloggar väl senare ikväll. ha en bra kväll allihopa! så ses vi sen!



att må illa

 
hejsan!
igår va det måndag alltså första och jobbigaste dagen i skolan 8-4 var jag i skolan.. super segt menmen. idag börjar jag tio i tio och slutar tre så det är ju chill!
igår var jag och tävlade i lödde och jag simmade hela 800m det kändes väl som att de var ett helt okej lopp med jämn fart men efter ca 300 meter så började jag må illa.. de va de värsta som kunde hända. jag hade allt under kontroll och tänkte ta de lugnt i början och öka vid 250 meter men.. ja de gick inte som jag ville.. när jag kom upp var jag knappt trött. jag blir så suuuuuur! aja.
 
nu ska jag mot skolan. hoppas ni får en super fin dag. och till er i skåne, ha en bra snödag!



bubbel

 
tog lite bilder på kolsyrat vatten.. måste säga att det var extremt roligt men lite pilligt!
redigerade bilderna lite olika men gillar denna redigeringen med lite gyllene känsla :d snart blir de mat. 



be a lover not a fighter but always fight for what you love

 
 
gomorgon på er. jag vakna för ca en timme sen  och nu sitter jag vid datorn som vanligt. de blir nog ännu en lugn dag och idag är det ingen träning för mig. 
imorgon ska ag iväg till lödde och simma 800 och få bort mina räddslor för att simma 800 mm. hoppas verklien att de går bra. de va ett tag sen de gick bra på 800 meter eftersom att jag är så rädd flr at simma de..
aja.
nu ska jag chilla lite också kanske tar lite bilder i eftermiddag



he's not perfect

 
“He’s not perfect. You aren’t either, and the two of you will never be perfect. But if he can make you laugh at least once, causes you to think twice, and if he admits to being human and making mistakes, hold onto him and give him the most you can. He isn’t going to quote poetry, he’s not thinking about you every moment, but he will give you a part of him that he knows you could break. Don’t hurt him, don’t change him, and don’t expect for more than he can give. Don’t analyze. Smile when he makes you happy, yell when he makes you mad, and miss him when he’s not there. Love hard when there is love to be had. Because perfect guys don’t exist, but there’s always one guy that is perfect for you.” 
― Bob Marley



shame on me

 
jag var ju ute och fota innan idag och det böev några bilder som jag blev nöjd med iaf. de va inte jätte fint väder menmen.

nu sitter jag här hemma och chillar en lördag som denna! alltid skönt att bara kunna ta de lugnt. har inte mycket mer att skriva som vanligt men ha en bra kväll allesammans.



middag

 
hej på er. 
jag vet att de inte blev så mycket bloggande igår men jag hade en mysig dag, kväll ch natt med min underbara pojkvän. vi lagade mat och myste en massa.
men nu ska jag gå ut i den halv fina vintervädret och försöka få lite fina bilder! bloggar mer senare. hoppas ni har en bra och mysig lördag!



ett och ett halvt år

 
idag har jag varit tillsammans med denna killen i ett pch ett halvt år.. det blir bara bättre och bättre och jag älskar dig mer och mer för värje dag som går.
vi förallid.



tredjedelsreglen

detta är något som de flesta fotografer använder sig av som jag tänkte förklara för er nu.
det kallas för tredjedelsreglen eller gyllenesnittet och det går ut på att innan man tar sin bild ska man tänka på var man ska placera sitt objekt för att göra bilden så bra och intressant som möjligt.
 
man gör detta genom att dela upp sin bild i ett rutnät med tre gånger tre rutor. antingen kan man bara föreställa det sig själv i huvet innan man tar bilden eller så i vissa kameror finns det så att man kan ställa in det. i txe min nikon d300 finns det ett rutnät och jag använder det mycket och jag antar att det finns i alla andra modeller också. bara kolla lite i instruktionsboken så hittar ni nog det!

 

som ni ser på bilden här över så är "kryssen i rutnätet färgat med rött och där det är färgat i rött det är där man ska placera sitt objekt för bästa resultat!

 
som ni ser på denna bilden med getingen har jag placerat den i det nedre hörnet och det ger en fin och bra känsla i bilden. 
men det är inte alltid man ska göra på detta sättet. tillexempel om man ska ta en landskapsbild så kan det vara bätte att göra så att en större del av himlen är med och en mindre del av marken. det är iaf det vanligaste man gör och det snyggaste enligt mig. "bild nedan"
 
 
det är såhär de flesta fotar och i början innan jag fatta så placerade jag alltid mina objekt i mitten av bilden men det kanske man kan göra ibland också men det är inte ofta det ör de bästa. så hoppas ni lärt er något idag. ha det bra :)



en snabbis

 
nu blir de ett litet snabb inägg för jag ska snart ner och käka pannakotta med familjen.. mmmh gottigt.. 
får se o det blir gott elelr inte ;) bloggar mer snart!



morgon passet

 
har nyss morgon trönat och det kändes fakrikst väldigt bra! jag hade bra grepp i vattnet och de gick rätt fort. de gick lätt helt enkelt! könns rätt skönt att det är påväg att bli bättre även fast jag går in i mina svackor ibland då allting låser sig.. jaja. 

nu ska jag iaf mot skolan och jag slutar vid halv ett tror jag! topppppen! men jag ska och handla efter skolan för att jag och johan ska laga mat till os själva imorgon då vi firar ett coh ett halvt år tillsammans. mysigt ändå! 
hoppas ni fr en bra dag!



blogga, blogga, blogga

 
hej.
som ni märker så bloggar jag rätt många gånger om dagen. de är ofta inte så viktiga texter jag skriver eller några speciellt spännande texter.. jag bloggar ca 3 gånger om dagen och om ni vill att jag ska skriva hur jag redigera en bild eller liknande för att få inläggen lite mer spänande så säg gärna till!



regn regn

 
lite oskarpa bilder men fotade manuellt och är inte jätte bra på de..
det är en regnig dag här i lilla skåne och jag har kollat lite på videor om varför man ska fota i raw och dessa bilderna är fotade i raw och redigerade i camera raw. jag vet inte om jag kommer fortsätta med det men om jag ska göra det måste jag skaffa ett större minnes kort.. en jag får se. de är rätt fräckt.



she's moving like

 
hej på er. ännu en dag i skolan. är jag taggad? - nja det kan jag väl inte påstå.. men de är ändå rätt kul att vara med vänner igen.

vet inte riktigt när jag slutar skolan idag men jag bloggar när jag kommer hem för just nu har jag inget viktigt att berätta för er. hoppas ni får en bra skoldag allihopa och jag fivck en del nya läsare igår. hoppas ni har stannat och tykcer om det ni läser och ser och stannar kvar!



tävlar hos amanda

 
jag är med och tävlar hos Amanda om en värde check på 400 kronor hos kamda.se och om jag vinner så skulle jag gärna vilja ha reflexskärm 5 i 1 och en blåsbälg för att rengöra kameran
om ni också vill vara med och tävla så hittar ni inlägget här!

hoppas nu att jag vinner!



8 januari

 
hej. nu har jag pluggat och ätit. de känns rätt bra, känns som att de kommer gå bra på nästa prov. nu måste jag bara fortsätta plugga såhär tlls de är prov på riktigt. hihi.
men nu sitter jag här och ska snart på träning som vanligt. ska bli lite skönt att komma i vattnet. men de är antagligen hård träning så jag aksnke ine är lika glad sen haha ;)

jaja. jag ska se om de blir lite finare väder någon dag i veckan och se om jag kan paddra mig ut och ta lite bilder. jag ska även se om jag akn få med min pojkvän ut eller bara vara inne och ta några fina bilder på oss. två hiih. vi firar förresten 1 och 1 halvt år om någon dag. myyys. älskar honom mest i världen.

menmen. nu ska jag packa väskan för träning!



F.....

 
nu kom jag nyss hem från skolan och pluggning står högst på listan..jag fick reda på mitt resultat på engelskprovet (det var inget viktigt prov med ändå..) och jag fick 31 av 66 så två poäng ifrån E.. så nu ska jag plugga lite extra och siktar på D på nästa prov!
 
men ha en bra eftermiddag så bloggar jag nog lite mer sen när jag pluggat klart!



mot skolan igen

 
nu är det skolan igen. och jag börjar 10 i 10 så det är inte så farligt. ska bli rätt skönt att få träffa alla i skolan igen och komma igång med skolan så att det snart kan bli sommarlov.. ihhi

jag slutar vid tre och kommer hem och bloggar lite åt er. 
ha en bra dag på er!



från och med nu


satt och rensade bland bilder och la alla oredigerade bilder i en mapp så jag hittade dessa bilderna och fixa till dom lite. en del av bilderna är faktikst tagna av min pojkvän. 
på bilderna är det min syster som sim tävlar för första gången.

 
 
jag har varit på frukost kalas idag och det var väldigt gott och mysigt men nu i eftermiddag så har jag mest myst framför dadtorn som vanligt men har även ränsat min gaderob från kläder jag aldrig använder.. rätt skönt faktikst..

snart ska jag ta min ben & jerrys och sätta på en bra film. hoppas ni har en lika mysig kväll som jag har!



cover all mix

 
detta är lite nytt smink som jag köpt och fått och jag är verkligen kär i cover all mixen från MUS, pudert och puder borsten.
den får mys är extremt bra. den täcker ringar nder ögonen jätte bra! jag har fåt väldigt mörka ringer under ögonen nu och de täcker så bra. den täcker även finnar eller annat som amn vill täcka. de olika färgerna täcker olika säker och den beige jämnar ut färgerna och jag är verkligen kär i den.

man behöver inte använda en massa smink över concalern men jag gör det och jag gillar det!
ett tips är att köpa denna. den kösta runt 200 på kiks men det är helt klart värt pengarna..
 
hade tänkt lägga ut en för och efter bild sen.



inget emporia för mig nej..

 
hejsan. jag kom aldrig till emporia.. alla tåg var inställda så vi gick till dånken istället (mc donalds) och jag åt 20 pack kyckling bitar :d super gott! fast jag lämna sex stycken kvar dock..

hade gärna velat åka till emporia. tråkigt att de inte blev av.. men men nu ska jag nog ta lite bilder på de jag köpte på emporia i förr igår. ha de bra så länge!



blogg.se..

vad är de för jävla fel på blogg.se.. de vill inte visa bilder på bloggar och jag kan inte lägga ut bilder heller.. jag blir så sur.. jag akn ju inte nu pga det.

aja. jag får se om det funkar ikv. jag ska till emoria nu iaf. ha en bra dag!



vill ni påverka?

 
hejhopp!
det ända jag har gjort idag är att jag har tränat ett simpass i morse och gymmat ett pass men jag var så trött så jag somna direkt när jag kom hem och jag har legat i soffan hela dagen och myst lite.

därför blev det lite ändrade plander eftersom att jag egentligen skulle fota lite grejer som jag köpte igår med det får vänta tills imorgon! jag ska shoppa imorgon ockås så det kan ju bli bra! :)

skulle gärna vilja att ni kommenterade vad ni vill att jag ska blogga om.. är lite roligare om ni får bestämma.. hihi. kommentera på inlägget här lite längre ner! 



aprikos

 
har fortfarand einte alls många bilder att bjuda på efersom att de inte finns så mycket att fota utamhus i detta skit vädret.
just nu så sitter jag här inne och myser och de är full storm där ute.
var ju på emporia idag med natalie och jag kom hem med lite grejer där ifrån. mest smink grejer som jag ka visa sen men hitta också en väldigt snygg aprikosfärgad kavaj som jag gillar skarpt.
jag hoppas ni får en bra kväll!



mot emporia

 
jag har inte mycket bilder att bjuda på men ni får denna bilden på mig iallafall!

jag kom hem från träningen för ett tags en och har hunnit äta och fixa till mig lite. nu ska jag snart pallra mig sen till bussen för att åka in till stan och träffa saknade natalie och sen ska vi ta tåget till malmö, emporia!
där blir de väl lite shopping och mys.
jag bloggar mer senare! ha en bra dag!



träna, träna, träna

 
hej. kom hem från träningen för några timmar sne och har suttit och kollat runder lite på dator och taggar snart träning igen..
man får träna mycket om man vill vara på topp!
är dock inte riktigt taggad men jag får väl se till och bli det.. nu ska jag kolla film puss på er!



tränings morgon

 
hej allihopa. jag tänkte att jag skulle göra en liten morgon bloggningen eftersom att jag ska träna väldans mycket nu på morgonen. 
första ska jag simträna i två timmar och en halctimme efter det blir det gym! är rätt taggad faktikst!
men nu måste jag skynda mig. pusssss



ska jag ha önskeinlägg?

 
jag har inte jätte mycket att blogga om men känner öfr att uppdatera och har lite tankar i huvet o bloggen..
jag kommer nog snart lägga ut ett inlägg där ni får kommentera vad ni vill ha för önseinlägg. alltså något speciellt inlägg ni tycker att jag ska göra eller något speciellt jag ska berätta om.. hade varit väldigt roligt eller vad tycker ni?



space

 
jag har tagig väldigt många bilder nu. eller ja igår tog jag e del bilder!
och nu har jag sutit och redigerat och jag hittade lite stjärnor och klickade på dom. de är så kul att leka med ps! 
jag har även kommit på att man kan ha actions i photoshop så att man slipper komma ihåg varje redigering ma har gjort utan man kan bara spara redigeringen där och använda den igen :) super bra!

jag är verkligen kär i den redigeringen på denna bilden och redigeringen i inlägget under. just nu så är jag helt kär i ljusa och fina bilder men de blir väldigt svårt att få sånna uta en bra blixt och med detta skit väder som är ute.. iaf..
nu ska jag mysa vidare och kolla bloggar. ha det bra!



1 januari

 
gott nytt år mina vänner. hade en mysig kväll igår med min familj men jag är lite ledsen över två saker. för det första så regnade det när vi skulle sjuta upp raketer så jag kunde inte ta några bilder.. lite sorligt och för det andra så va inte min pojkvän med mig och invigde det nya året men han ringde till mig och de känns ändå helt okej. 
men nu ska jag snart gå ner och äta fukost. ha en bra 1 januari!